• Gratis verzending vanaf €75,-
 • Verzending binnen 1-2 werkdagen
 • Altijd feestelijk ingepakt!

4.8Schrijf een review

  Behandelingen

  Behandelingen


   10 Producten


   Seen 10 of the 10 products

    

   Mocht u er niet uitkomen, kunt u altijd bellen naar ; 06 518 113 98 of mail naar [email protected]   Babymassage 

   Zowel voor je baby als voor de ouders is een babymassage een ontspannende manier van aandacht hebben voor elkaar. Babymassage heeft daarnaast nog allerlei voordelen voor de gezondheid en ontwikkeling van de baby. De massage prikkelt de zintuigen van de baby. Door het constante contact met de huid voelt de baby zich geborgen & ontspannen. Ook stimuleert de massage de darmpjes van de baby, wat darmkrampjes & obstipatie vermindert. Voor baby`s die onrustig slapen kan een babymassage uitkomst bieden, doordat zij zo goed kunnen ontspannen en daarna heerlijk kunnen slapen.

   Tijdens de baby spa experience krijgen jullie een mini workshop babymassage waarin wij jou stap voor stap meenemen, en alle technieken rustig uitleggen en afstemmen om de leeftijd en eventuele kwaaltjes van jullie baby te observeren en waar te nemen.

   Het is heel fijn voor je baby om voor het floaten te mogen genieten van een massage. Het huid-op-huid contact stimuleert verschillende geluks- en ontspanning hormonen.

   Extra voordeel: de massage technieken kun je natuurlijk ook thuis geven. Zo leer je meteen ook iets waar je thuis ook iets aan hebt!

   Baby Yoga 

    

   Baby yoga is een combinatie van plezier en ontspanning en (onbewust) werk je ook aan de ontwikkeling van je kindje. Baby yoga bevordert het lichaamsbesef, maakt de spieren van je baby soepeler en tegelijkertijd sterker. Het stimuleert de bloedsomloop, de hersenen en het zenuwstelsel. Ook stimuleert het de binding tussen ouder en kind. De begeleidende liedjes en rijmpjes zijn erg leuk en geven houvast en herkenning. Bij de yoga zijn babymassagetechnieken toe te passen die niet alleen heel ontspannend zijn voor je baby, maar ook goed zijn voor de voorbloeding van de huid en de ontwikkeling van de zintuigen.

   De babymassage word gecombineert met verschillende yoga technieken die de motorische ontwikkeling en flexibiliteit van de baby bevordert. Bij de wat oudere baby`s 
   is het een hele fijne afwisseling bij het masseren doordat ze op een speelse manier mogen bewegen. Het resultaat kan dan niet anders dan een super tevreden blije baby.

   Zwangerschapsmassage

   Ontspannen is voor iedereen belangrijk, maar al helemaal voor als je zwanger bent. 

   Je lijf werkt 9 maanden lang extra hard en je gaat een bijzondere maar ook pittige periode tegemoet. Een speciale Zwangerschapsmassage helpt je te ontspannen én kan eventuele klachten zoals rugpijn of hoofdpijn verlichten.

   Volledige ontspanning voor je groeiende buik.

   Wil je graag in buikligging of in zijligging gemasseerd worden? De keuze is aan jou! Dankzij de speciale massagetafel Marije heeft het mogelijk om eindelijk weer eens even heerlijk ‘op’ je buik te liggen. 

   Deze massagetafel bevat namelijk een uitsparing waar je buik in past. Hoe fijn is dat!

   Wil je toch liever in zijligging gemasseerd worden, dan is dat ook mogelijk. Je buik wordt dan ondersteund met het fijne Bellydrop kussen van All about stov.

   Dit kussen vormt zich volledig naar jouw buik, zodat jij ook in zijligging heerlijk kunt ontspannen. Uiteraard houden wij zowel in buik- als in zijligging rekening met eventuele klachten die jij ervaart. Voorafgaand aan de ontspannen zwangerschapsmassage zullen we contact met je opnemen om het intakeformulier dat je na bevestiging van je afspraak ontvangt te bespreken, zodat er rekening gehouden wordt met al jouw wensen en verwachtingen.

   De salon is van alle gemakken voorzien waardoor jij als zwangere kan ontspannen en genieten van de massage. 

   De massage kun je boeken vanaf 12 tot 42 weken zwangerschap.
   Alles wordt voor jou geregeld, zodat jij even volledig kunt ontspannen! Een ontspannen zwangerschapsmassage is immers een bijzonder ritueel dat je helpt tot rust te komen en contact te maken met je baby. Wist je dat je kindje soms ook reageert op verschillende massagetechnieken? Ook hij of zij geniet van dit moment voor jullie samen!

   Gun jezelf dit moment en plan een zwangerschapsmassage!

   Mama Massage

   Ben jij Mama en toe aan ontspanning? Ook dan is een ontspannen massage iets voor jou!

   Moederschap kan soms best wel overweldigend zijn. Daarom zorgen wij graag voor een ontspannen momentje speciaal voor jou alleen.

   Door de massage kom jij weer even helemaal tot rust.

   Tip: Heerlijk om te boeken tijden je kraamperiode

   Emb testen gericht op vrouwen, zwangere vrouwen, (kinderwens) & kinderen

   Een Energetisch Morfologische Bloedtest, oftewel EMB-test, biedt je inzicht in voedings- en vitaminetekorten, verstoringen en belastingen in je lichaam die van grote invloed zijn op jouw gezondheid. Een EMB-test kan uitkomst bieden wanneer je last hebt van onder andere:

   •  Vermoeidheid

   •  Huidklachten

   •  Darmklachten

   •  Hormonale klachten

   •  Moeite met zwanger worden (pcos)

   •  Andere onverklaarbare klachten

    Hoe werkt een emb-test?

    Het afnemen van een EMB-test gaat heel snel en eenvoudig. Middels een vingerprik nemen we enkele druppels bloed van je af, die opgestuurd wordt naar het laboratorium. Daar word je bloed op een holistische manier onderzocht: er wordt niet alleen gekeken naar je Bloedcellen, maar ook naar verstoringen op energetisch niveau. Dankzij deze aanpak geeft een EMB-test je veel inzichten in je lichamelijke gesteldheid, waarmee je onverklaarbare klachten soms eindelijk kunt verklaren.

    Dit wordt er onder andere gemeten met een EMB-test:

   • Voedingsintoleranties

   • Vitamine- en mineralentekorten

   • Belasting door gifstoffen en vrije radicalen

   • Belasting door bacteriën, schimmels, virussen en parasieten

   • Verstoringen in darm en lever

   • Hormoonbalans

   • pH-waarde

   • Vitamine B12-status

   • Trombocyten (aantal bloedplaatjes)

   • Rode en witte bloedcellen

    Op basis van de uitslag van het laboratorium ontvang jij een persoonlijk voedings- en suppletieadvies om de tekorten en verstoringen in je lichaam aan te vullen en te herstellen.

   Wij Marije en Anita helpen jou graag naar je beste versie van jezelf. Met een nuchtere visie kijken wij naar wat wij voor jou kunnen betekenen en maken wij een persoonlijk plan. Wij vinden het belangrijk dat jij je op je gemakt voelt en alles met ons durft te bespreken.

   Wat ook interessant is; De emb-test is ook mogelijk voor kinderen!

   Voor kinderen is het van ook belang om te kijken naar hoe zij zich voelen, misschien nog wel belangrijker dan bij volwassen! Soms kunnen er bepaalde intolerantie`s of vitaminetekorten spelen die enorme invloed hebben op de mentale en fysieke conditie van jouw kindje.

   (Misschien nog iets over voeden i.p.v vullen/ basis van gezonde voeding/ leefstijl patroon wordt gelegd tussen 0/12 jaar).

   Door middel van een emb- test krijgen wij veel inzichten en kunnen wij kijken naar een persoonlijk plan voor jouw kindje.

   Marije en Anita zijn aangesloten bij de Bgn (beroepsgroep gewichtsconsulenten Nederland) hierdoor kan een deel van het coaching mogelijk vergoed worden.    

   Inloggen

   Wachtwoord vergeten?

   • Al je orders en retouren op één plek
   • Het bestelproces gaat nog sneller
   • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

   vergelijk0