Wie zit er achter Jul’eau?

Hi! Ik ben Anita het gezicht achter Jul’eau. Ik woon samen met mijn vriend en onze zoon Julian.

Sinds de bevalling van mijn zoontje ben ik in de prachtig mooie mama-wereld gedoken. Mijn passie voor het moederschap heeft me ervoor gezorgd dat ik deze webshop ben begonnen. Mijn doel is andere mama’s inspireren en producten aanreiken die goed, maar ook leuk zijn voor baby’s. Hiervoor heb ik een selectie van de beste biologische en natuurlijke producten voor ouders en hun baby gemaakt.

Toen ik zag dat mijn baby, Julian, ons bezoekje aan een babyspa fantastisch vond (en ook om medische redenen), ging mijn moederhart sneller kloppen. Ik voelde dat ik hier ook iets mee wilde doen. Want ja, die babybubbel!
Hierdoor ben ik dus geïnspireerd en kwam de naam Jul’eau boven water. Water in het Frans betekent L’eau en de naam van ons zoontje JULian. J U L E A U !

Na de bevalling trok ik mijn stoute schoenen aan. En daar is nu eindelijk mijn eigen webshop geboren!

Ik haal inspiratie uit het moederschap en alles wat ik om mij heen zie. Al deze invloeden leiden tot het verhaal dat ik met mijn webshop wil vertellen!
Ik doe dit omdat ik dit ontzettend leuk vind! Ik geniet, ik straal en maak moeders en hun kindjes blij met al het leuks dat ze krijgen en al dat lekkers waarmee ze worden verwend.

Ik hoop dat jullie net zo kunnen gaan genieten als ik!

Wanna be Friends? Volg mij dan op Facebook (Jul’eau) of Instagram (Juleaubaby)

Liefs,
Anita